Rreth Meje

 

about

My full name is Kristi Janku and I’m 19 years old. I’m an Art & Design student at Polis University and I am also a freelance sweets cooker on my free time. Cooking has always been my family’s favorite activity, so I grew up learning a lot from everyone, and it eventually became my passion when I was about 16.

I have two amazing older sisters Eranda and Julia, who have fully supported me from the beginning and together we founded and created Kikiliciouss.

Apart from cooking as a hobby and part time job, my special interests are on Food Design, so that’s my studying goal and future projection. I also am very keen on fashion and traveling; so I try to incorporate these two with my passion for cooking, in order to always bring creative and fresh things.

You will be able to find my work here on my web, on my Facebook feed and on my personal Instagram as well. Feel free to comment or ask anything, I’ll happily get back at you ASAP !

Love, Kiki

Biografi

Emri im është Kristi Janku dhe jam 19 vjeç. Studioj Art & Dizajn pranë Universitetit Polis dhe në kohën time të lirë më pëlqen të gatuaj ëmbëlsira. Gatimi ka qenë një nga aktivitetet e preferuara të families sime prej vitesh, ndaj unë u rrita në një ambient. ku kishte plot për të mësuar nga kushdo. Kështu natyrshëm gatimi u bë pasioni im rreth moshës 16 vjeç.

Kam dy motra të mrekullueshme më të mëdha, Eranda dhe Julia, të cilat më kanë ndihmuar dhe mbështetur plotësisht që në fillim, dhe sëbashku ne krijuam Kikiliciouss.

Përpos të gatuarit si një hobi dhe punë me kohë të pjesshme, më pëlqen fusha e ashtuquajtur “Food Design”, ndaj ky është dhe qëllimi im akademik dhe profesional në të ardhme. Më pëlqen gjithashtu moda dhe udhëtimet, ndaj bëj të pamundurën të ndërthur këto pasione sëbashku, për të sjellë gjithnjë gjëra të freskëta dhe kreative.

Ju do të mund të lexoni dhe gjeni material rreth punës sime jo vetëm në këtë ëeb, por gjithashtu në profilet e mia personale në Facebook dhe në Instragramin. Ndjehuni të lirë të bëni komente dhe pyetje, dhe unë do t’ju përgjigjem sa më shpejtë të jetë e mundur !

Me dashuri, Kiki

Team

Who is making all this?

Eranda Janku
  • Eranda Janku

  • Official Photographer
Julia Janku
  • Julia Janku

  • Content Editor
Hekuran Dylazeka
  • Hekuran Dylazeka

  • Video Editor
Liresa Qirici
  • Liresa Qirici

  • Programmer
 

Leave a reply

Your email address will not be published.